Home

Welkom bij het BAG, het Bosch’ Astrologisch Genootschap

Het BAG organiseert met grote regelmaat workshops over astrologie en aanverwante vakgebieden op  diverse locaties in en rond Den Bosch.  Meestal worden deze workshops gehouden op de tweede zaterdag van de maand. De toegang is gratis voor leden, voor niet-leden  zijn de kosten voor deelname aan de workshops 15 Euro.   De contributie bedraagt 45 Euro per jaar. Zie onder “Programma” welke workshops er binnenkort te verwachten zijn.

Gelegenheid voor oefening en verdieping

Workshops worden regelmatig gevolgd door een werkbijeenkomst (bijdrage 2,50 Euro voor leden , 15 Euro voor niet-leden) waarin besproken  methodieken samen worden uitgediept en geoefend. Alles bij elkaar worden er per jaar ongeveer acht workshops / werkbijeenkomsten georganiseerd door het BAG.

Behalve voor kennisoverdracht is er ook veel ruimte om elkaar als astrologen te ontmoeten en over het vak te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Meer informatie over het BAG-lidmaatschap en deelname aan de workshops, bij secretaris Jan Tennebroek, mail naar: jantennebroek@gmail.com

Het bestuur van het BAG bestaat uit:

Jan Tennebroek – interim voorzitter / secretaris

Ingrid Riper – penningmeester